Sisukaart

Kinnisvaraportaalid

Eestis on mitmeid kinnisvaraportaale mis pakuvad laia valikut kinnisvara üle kogu Eesti.

Kinnisvaraportaal KV.ee

KV.ee suurus ja populaarsus kajastuvad hinnatasemes. Kuulutuste lisamine on turu kõrgeima hinnaga. Soodsaim müügikuulutus maksab 44,99 €, samas kui üürikuulutuse hind on 24,99 €. Kui on soov oma kuulutust esile tõsta, saab täiendava tasu eest osta lisanähtavust, mis tagab parem nähtavuse otsingus ja avalehel.

Lepingulistele partneritele on saadaval erinevad paketid, mille hind sõltub kuulutuste arvust. Samuti on võimalik lisada uusarendusprojekte täiendava tasu eest.

Kinnisvaraportaal City24.ee

Kinnisvaraportaal City24.ee kuulub Baltic Classifieds Gruppi ja on Eestis üks tuntumaid kinnisvaraportaalidest, olles populaarsuselt ja suuruselt teisel kohal. Koos portaaliga KV.ee pakub City24.ee laia valikut kinnisvarakuulutusi.

Kodulehelt leiab kasutaja esiletõstetud pakkumised, eripakkumised ja erinevaid uusarendusi. Lisaks on olemas jaotused “otse omanikult” kuulutustele, kus saab kinnisvara osta või üürida ilma maakleritasuta. Eraldi alajaotused on ka erinevate üüripindade jaoks ning pidevalt täienev kinnisvarauudiste sektsioon.

City24.ee portaalis on kinnisvarakuulutuste lisamine eraisikutele mõnevõrra odavam. Müügikuulutuste hinnad algavad 34,99 €, üürikuulutuste hinnad 10 €. Kasutajal on võimalus osta tasemeteenus, et oma kuulutus otsingutulemustes ettepoole tuua. Esilehe parimad positsioonid on üldjuhul uusarenduste jaoks.

Kinnisvaraportaal Kinnisvara24.ee

Eesti kinnisvaraturu uus mängija, Kinnisvara24.ee, on saavutanud kindla koha tuntud portaalide seas. Peaaegu 16 000 erineva kuulutuse hulgast võib leida mitmesuguseid kinnisvaratüüpe. Veebilehel on valikud nagu korterid, majad, majaosad, suvilad, uusarendused, maatükid, äripinnad ja garaažid.

Mis muudab Kinnisvara24.ee eriliseks kinnisvara müüjate ja üürnike jaoks, on selle soodne hinnastamine. Eraisikutele mõeldud kuulutuste hinnad algavad 12,5 eurost, sisaldades lühiajalist esiletõstmise teenust. Lisateenusena pakutakse kuulutuste tõlkimist vene keelde.

Kinnisvaraportaalis on eraldi jaotis tehasemajade jaoks. Sealt leiab erinevate tootjate moodulmaju ja elementmaju mitmes stiilis.

Kinnisvaraportaalide alternatiivid

Facebooki grupid

Kinnisvara müügi- ja üürikuulutusi saab leida mitmesugustest Facebooki gruppidest.

Kinnisvarabürood

Mitmed kinnisvarabürood kuvavad oma ametlikel kodulehtedel kuulutusi. Sellised bürood nagu RE/MAX, LVM, Arco Vara ja Uus Maa on Eestis tuntud kinnisvarategijad. Neil on põhjalikud ja kasutajasõbralikud kodulehed, kust on võimalik leida lisainformatsiooni ja tutvuda erinevate objektidega.

Tehke järgmine samm

Vastake mõnele kiirele küsimusele, et näha kuidas saame teid aidata.